Условия за доставка

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 49 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 49 лв. с ДДС доставката е 4,99 лв.!
Изключение за безплатна доставка са следните продуктови категории: копирна хартия, метални шкафове и каси, мебели и столове. За тези категории продукти можете да поискате повече информация за условията на доставка на нашите телефони за обслужване на клиенти – 0700 300 69. Всички цени са с включен ДДС.

Посочените условия важат за транспортни услуги, доставени с куриер на Плесио Компютърс. Клиентът има право да използва транспорт по свой избор за собствена сметка и отговорност!

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Econt и SPEEDY.

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
– За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време – 24 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
– За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време – 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
– !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
– EVROPHONE.NET се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на 24 ч. от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изборените горе условия.
– за поръчки в почивни дни и официални празници, EVROPHONE.NET се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.
– EVROPHONE.NET си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, EVROPHONE.NET се ангажира да информира своевременно купувача.
„ По заявка“ – Стока със статус „по заявка“ се поръчва само с отделна поръчка, срокът за доставка може да варира до 30 календарни дни, за потвърждение на срока на изпълнение, EVROPHONE.NET се ангажира да се свърже с купувача в рамките на 24 часа в работни дни.
EVROPHONE.NET запазва правото да поиска до 30% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти, маркирани със статус “по заявка”.